divendres, 13 d’octubre del 2006

Rubalcaba no es parla amb Nadal

La recent anul·lació (o ajornament) de la cimera de ministres de la UE sobre l’habitatge, ultra posar les vergonyes de diverses administracions a l’aire (de fet totes les implicades, totes del mateix partit polític) i dels seus responsables (responsables?), a posat de manifest una terrible circumstància, sobre la qual la trama no vol deixar de cridar l’atenció de la bloggsfera.
En primer lloc hi ha un problema logístic de primera magnitud que, val a dir-ho, no és la primera vegada que es manifesta: els polítics no tenen els telèfons dels seus companys. Perquè? (com diria la Terribes polonesa). Qui sap... no els troben a les webs institucionals? No se’ls donen entre ells per no ser molestats en el decurs de la migdiada? La secretària no els passa les trucades perquè “estan reunits”? El fet incontestable és que no mantenen entre ells la comunicació que caldria esperar. No tant per coordinar les seves accions per l’interès general. No, ja ens ha quedat clar que l’interès general no els importa el més mínim. No. Simplement per no fer el ridícul.
Algú, en algun despatx, possiblement en una reunió amb els col·laboradors més propers, va prendre la decisió d’anul·lar la programada cimera. No va trucar als responsables de les altres administracions implicades? No els va consultar? No tenia els telèfons a ma? El fet és que fos qui fos que prengués la decisió, no ho va comentar amb els companys de partit de les altres administracions.
El resultat és el més absolut dels ridículs. Qui va adoptar la polèmica decisió? Rubalcaba?, la ministra del ram? Nadal?. L'hereu Hereu segur que no perquè ell voldria que es celebrés, ara s'ha perdut una foto que tanta falta li fa per donar-se a conèixer. Ara, Rubalcaba diu que no es pot garantir la seguretat ciutadana, Nadal que estem en eleccions, l'Hereu plora, la ministra del ram mira cap un altre cantó i la Tura fa veure que no va amb ella...
Estem segurs que els afectats llegeixen diàriament La Trama, i per això, en un acte de servei públic que mai ningú ens agrairà prou, els facilitem a tots ells els telèfons mutus (extrets de les webs respectives)
Alfredo Pèrez Rubalcaba 915371111
Joaquim Nadal 93 495 80 00
Montserrat Tura 93 484 00 00
Jordi Hereu (premi al que trobi el telèfon de l'ajuntament a la seva web!): per això no el van trucar i es va quedar amb el cul a l'aire
Maria Antonia Trujillo 91 728 40 04

1 comentari:

Pilar ha dit...

Jordi Hereu: 34 93 2914700. Premio! Aunque no lo encontre en la pagina del Ayuntamiento sino en la asociacion internacional de ciudades educadoras (???)