dimarts, 3 d’octubre del 2006

Les 7 diferències

Si mai heu intentat trobar res a la web de la Generalitat sou uns herois. Si mai heu trobat res a la web de la Generalitat sou uns superherois.
La web de la Gene és una de les coses més caòtiques que he vist mai. No hi ha manera d'entendre els apartats, què hi ha a cada apartat i en quin dimonis d'apartat estas. Cal dir que tampoc hi ajuda que cada dos per tres les coses canviin de departament, els departaments canviin de nom, etc.
Avui he trobat un exemple molt clar: abans l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament depenia de la Secretaria de Relacions Exteriors, i per tant, de Presidència. Després va passar a estar al departament de Governació i Administracions Públiques.
Doncs a la web, aquest canvi s'ha traduit en el següent:
http://www.gencat.net/governacio-ap/cooperacio/
http://www.gencat.net/cooperacioexterior/cooperacio/
és a dir: dues pàgines gairebé iguals, però amb informació lleugerament diferent. Però ni tan sols és que una sigui l'antiga i l'altra la nova, una té actualitzacions del 30 de setembre i l'altra del 2 d'octubre!!
Si hom cerca al Google "ACCD", apareix la de governació. En canvi, el domini www.cooperaciocatalana.net porta a la de presidència.
Crec que encara ens falta molt per aprendre de com utilitzar correctament les noves tecnologies. La informació desorganitzada s'assembla molt a la desinformació, i crec que això s'hauria de tenir en compte.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Las páginas de las Administraciones son bastante malas por regla general, a excepción claro de la de Hacienda, que curiosamente funciona decentemente. Si encima tienes que busca departamentos o una información concreta que Dios te pille confesado.

Un saludo.-