dijous, 18 de setembre del 2008

80Km/hora vs 90 Km/hora

Fa dies que el Gobierno (el de les espanyes) des de ca la Maleni, ens passen uns anuncis d'aquests que ens expliquen què hem de fer per ser bons i amb unes veus força afectades ens diuen que la velocitat bona, la xupi-guai, la que va millor a tots els efectes, és de 90Km/hora.


El Gobern, el de casa nostra, amb el mateix afany d'explicar-nos com hem de fer les coses, ens limita la velocitat a l'entorn de Barcelona a 80Km/hora, que es veu que té uns efectes beneficiosos que ni ens imaginem, en la nostra ignorància.

I un, que ja de per si està perplex (IEC dixit), es demana: - Que deu ser millor? 80? 90?. 
No és una pregunta sense importància. La diferència d'opinió entre el gobierno i el govern és del 12%, clar que en el tema de finançament és molt superior, però un 12% té la seva cosa, no us penseu.

Com que es veu que tots plegats no s'entenen, la Trama, sempre amb voluntat d'ajudar als nostres atrafegats (i)responsables, els vol donar un cop de mà i com que sabem que des de la Generalitat segueixen amb extraordinària atenció els comentaris de la Trama, els hi facilitem el telèfon de la ministra: 915 977 000. Si el Sr. Pérez Moya és tan amable de trucar-la i posar-se d'acord, faran un pas impagable en el procés de disminució de la perplexitat ciutadana.

Entretant, si sabeu on són els radars, feu el que us doni la gana.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Tios, si sabéis donde están los radares y mientras no implanten las multas "por tramos", id a la velocidad que queráis o podáis.

Hay quién uniformiza el color de los radares con el del asfalto, pero eso es otra historia.

Anònim ha dit...

Jo, com altres, faig el que puc, circulo a la velocitat que permet la carretera, mirant que no hi hagi radars. Tot i això, de tant en tant toca pagar... és l'impost que s'ha de rendir si et bellugues de casa amb cotxe.

Anònim ha dit...

Després ens queixem que no tenim autonomia a govern! ja veieu que sí, podem decidir els límits de velocitat!

marius ha dit...

Ep! I que en la llei de costes ens han transferit la gestió ... dels xiringuitos de platja. Toma ya!!!