divendres, 1 de febrer del 2008

Xuletes per a l'examen


Hmm... que no ens sabem la lliçó? no n'hi ha prou amb haver de pensar que els polítics no pensen per si sols, que duen la lliçó apresa i que reciten consignes. No. Ara, a més, es veu que n'hi ha que ni tan sols s'han après la lliçó. I clar, el dia que puges a examen, i ja sabem que la Terribas és de les que per res et suspenen, més val tenir algun as a la màniga. Al meu cole, això era motiu de suspès, sense ni corregir l'examen. Llàstima que la ciutadania no sigui tan estricta com els meus profes.

Clar que potser no, eh... potser el que hi té és la llista de la compra que ha fet a corre-cuita abans d'acostar-se al plató i sóc jo que sóc molt malpensada.

6 comentaris:

Esteve ha dit...

Ho sento per no poc amb aquest producte de la política... segur que ZP es qui va escriure les paraules claus a la ma.
Personatges com aquest son els que desprestigiant la classe política....
millor que deixi d'escriure que si no encara la diré més grossa d'aquesta vividora de la política.

Fernando Díaz | elsituacionista ha dit...

Vengo aquí para defener el bonito arte de copiar sin ser pillado. Que no tiene nada de malo. Aunque yo nunca lo he hecho ;)

Anònim ha dit...

I es que la catadura moral dels candidats no ha millorat, però en camvi la inteligència mitja es veu que segueix les pautes dels resultats de l'ensenyament.

No és culpa seva, la Chacón és de la generació de l'EGB, l'escola activa, la motivació dels nens (i les nenes).

Anònim ha dit...

Bienaventurados los copiotas porque de ellos será el Ministerio... hemos pasado de la generación de los políticos del me llevo la pasta a la generación de los políticos del copio y pega, mierda de todo.

marius ha dit...

Resulta lamentable que un personatge com aquesta sigui una dirigent polñítica. Quan la Terribas la va "enxampar" es va limitar a dir: - ES que soy muy chiletera!. O sigui, que li sembla be fer trampes, que tots n'hem fet, però el que no està be és que ho publiciti per TV.

Però al marge d'això, que diu poc de la persona, resulta que no se sap les respostes de les hipotètiques preguntes. Ha de portar "l'ideari" del partit apuntat per si de cas...

I és ministra!!!

Anònim ha dit...

En realitat no va poder utilitzar la xuleta. Quan va sortir cap a TV3 es va posar fragància socialista i la tinta es va còrrer!