divendres, 18 d’abril del 2008

La maleta de Leganés

Fa dies que les ràdios comenten la pèrdua d'una maleta de color groc amb contingut radioactiu altament perillós (no han explicat exactament de què es tracta) i avisen a la ciutadania que si la troba no l'obri sota cap concepte. Ahir, finalment, la van trobar al costat d'un col·legi de Leganés i la van mostrar a la tele i tot mentre uns operaris la posaven a una furgo i se l'enduien, previ el desallotjament de 400 nens del col·legi.

Se m'acuden un parell de coses i una hipòtesi alternativa.

O sigui, que el material radioactiu altament perillós circula per aquests móns de Déu arrossegat per una mena de Mortadelo i com que pesa un ou, s'atura a fer una birreta i al marxar es deixa la maleta al lavabo del bar. No ens havien dit que aquests materials es transporten amb no-sé-quanta seguretat en vehicles especialment dissenyats i protegits per terra, mar i aire? O estem com qual el poloni 210 que els espies dolents se l'anaven deixant pels restaurants i avions?
Atesa la poca vergonya del personal i com ens enganyen contínuament, l'altre cosa que se m'acut és que la maleta contingui un lingot de ferro colat i res de material radioactiu i la cosa no sigui sinó una maniobra més de les moltes de distracció i entreteniment del personal. L'important es mantenir la tensió i el personal espantat, sigui amb la seguretat dels avions, la sequera, el canvi climàtic o les maletes radioactives. Després, sempre resulta molt entendridor torbar-la al costat d'una escola, plena d'infant innocents i indefensos, la tele arriba a temps per veure com un tipus "rescata" la maleta mentre el locurot explica que els nens han estat en perill però no hi ha hagut cap fuita radioactiva.

Ja sé que sembla una mica paranoic, però l'experiència del que en va passant i de com ens van enganyant recomana no descartar cap hipòtesi. O algú ha sentit parlar mai més de la grip aviar? O de l'antrax?

3 comentaris:

Anònim ha dit...

s'ha de ser ben idiota per robar una maleta com la de la foto...

si que fa una mica de pudor, tot plegat, a mi se'm va acudir només sentir la primera noticia per radio.

Anònim ha dit...

mentre ens tenen entretinguts no ens ocupem de mirar el que realment és important i ens van colant gols per sota les cames... sort de la blogsfera!

Anònim ha dit...

Jo crec que la maleta era buïda. Venien cap aquí, a omplir-la a Ascó!