divendres, 27 de juliol del 2007

Bombolla immobiliària

La trama recomana, especialment al voltants del PSOE però també a tots aquells que un dia o altra han d'anar a votar (o no), que donin un cop d'ull al video penjat a YOUTUBE: un reportatge de la BBC sobre la bombolla immobiliària, on la ministra Carme Chacón es nega a respondre a una pregunta del periodista sobre "que pensa de la bombolla immobiliària".


Chupi la ministra progre!, Guai la ministra del ram de l'habitatge!

Es digui el que es digui, a les façanes de qualsevol ciutat van apareixent més i més cartells de pisos en venda que, digui el que digui el sector del totxo i els governs, no es venen. De passada, ens expliquen que els preus "aterren suaument" i que la bombolla no esclatarà. La percepció del ciutadà és exactament el contrari, els pisos no es venen, els bancs comencen a reconèixer que els impagats d'hipoteques creixen... Que passarà en el país on el 40% de la renda depèn del mercat del totxo? La crisi està servida... però la ministra del ram no sembla saber-ne res (o no ens ho vol explicar).
Fa massa anys que els responsables de la cosa pública amaguen el cap sota l'ala, els autoanomenats d'esquerres i la dreta pura i dura. I ara què?
Mentre, la Trama se'n va de vacances amb el regust amarg d'una ministra incompetent (o potser encara pitjor?) i de la gran apagada de Barcelona, de la que ningú sembla ser-ne responsable (a part del ciutadà, que consumeix massa i ja se sap...)

3 comentaris:

marius ha dit...

autocomentari;

mireu

http://es.youtube.com/watch?v=TdxmuTh313o

Jaime ha dit...

Les imatges de la Chacón a la BBC son lamentables... parlem molt dels EUA però alli hagués hagut de dimitir... on té el "talante" aquesta dona?

Marc Arza ha dit...

En una setmana la ministra Chacón ha vist com la corregien dues vegades. El seu ministeri sobre les dades dels preus de la vivenda i el ministre Solbes sobre la possible desgravació per lloguer.

Quina poca talla!

Marc
www.catalunyafastforward.blogspot.com