divendres, 22 de setembre del 2006

Mobilitat sostenible

És que sembla que se'n fotin.
Ahir, l'Euromed espatllat al Prat, bloquejant una via: 1 hora de retard en els trens de rodalies (en el propi Euromed, un retard infinit, ja que no va arribar a València...). Abans d'ahir, una excavadora de les obres de l'ave trenca una catenària a Reus. Dos dies consecutius s'espatlla la senyalització lluminosa a Sants (us imagineu quin pollastre...?), més d'una hora de retard en els trens.
Escoltar la ràdio al matí aquests dies és divertidíssim: entremig de les notícies de les avaries dels trens, les trucades dels usuaris indignats i desinformats, van posant anuncis de la setmana de la mobilitat sostenible, que diu agafa el tren, no contaminaràs i arribaràs abans. Abans de què, no ho diuen. Deu ser abans del judici final.
Com a mínim durant la setmana de la mobilitat sostenible, podrien tenir la hipòcrita delicadesa de posar especial interès en el bon funcionament del transport públic.

1 comentari:

Anònim ha dit...

No els cal prendre cap precaució. Dins del seu imaginari, els ciutadans som idiotes i no mereixem el mínim respecte pel que fa a la seva coherència.
Ens poden anunciar la ciutat sostenible i segura (seran gilipolles!) des de cotxe oficial i des del més absolut abandó de les seves responsabilitats.
Jo, per si de cas, he procurat anar amunt i avall amb la moto, per fer bulto...