dijous, 20 d’abril del 2006

No está mal lo que bien acaba

De la premsa i la ràdio

Fa uns mesos, la Caixa va condonar els interessos d’un deute d’uns sis milions d’euros (1000 milions de pessetes) al Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC-PSOE), naturalment via negociació, com passa amb qualsevol hipoteca de qualsevol persona.
- El secretari general del partit és en Montilla.

Fa uns dies, es va anunciar que el pla de pensions dels funcionaris de la Generalitat de Catalunya (que són uns 400.000) el gestionaria una entitat financera, que és la Caixa.
- El govern de la Generalitat és del PSC (be, del PSC, i Ciutadans pel Canvi, i ERC, i Iniciativa per Catalunya, i els Verds...), però sobre tot del PSC, els altres prou feina tenen en mantenir la cadira i el cotxe oficial.

Recentment, una campanya de TV endegada pel Ministerio de Industria pretén convèncer als ciutadans de les bondats de tenir Internet a casa (cara, però tenir-ne), i per això es gestionaran crèdits per a la compra d’ordinadors personals i instal·lació de la xarxa. Per a detalls sobre el tema cal contactar amb la Caixa, diu l’anunci.
- El ministre d’indústria és en Montilla.

Els malpensats podrien treure conclusions equivocades, però tot plegat s’ha fet per a la millora del país.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Efectivament, hi ha casualitats que fan pensar... i sobre tot, que atenten greument contra les lleis de l'estadística i el càlcul de probabilitats.