dilluns, 11 de maig del 2009

L'amic d'esquerres

Tinc un amic que és molt d’esquerres. És tant d’esquerres que només li agrada llegir, escoltar i veure els mitjans d’esquerres. Tot allò que s’oposi al discurs dominant autodenominat progressista, diu que és de dretes.

El meu amic és tant d’esquerres, que justifica el pacte entre les esquerres i les dretes espanyoles a Euskadi i el pacte entre les dretes i les esquerres a l’Ajuntament de Barcelona pel Castell de Montjuïc. És tant d’esquerres que justificarà el resultat del finançament i el simulacre de traspàs de rodalies. És tant d’esquerres que ha oblidat que no hi ha només un recurs del PP contra l’Estatut.

En definitiva, és tant d’esquerres, que encara no ha perdut la confiança en els actuals dirigents.

Jo, pel que es veu, sóc de dretes.

3 comentaris:

marius ha dit...

Per si el teu amic ha oblidat, caldria especificar-li que hi ha un recurs contra l'estatut presentat pel Sr. Chaves (ara ministre, president d'Andalucia en el moment de la persentació del recurs). I que hi ha encara un altre recurs presentat pel defensor del poble (d'algun poble), socialista insigne. I encara en queda un altre, presentat pel Sr. Marcelino Iglesias (d'esquerra, també).

Anònim ha dit...

contentos estamos en Euskadi del cariñito que se han cogido el PP y el PSOE! Seguro que es de izquierdas (y derechas) ilegalizar partidos políticos en función de lo que se supone que piensan los que están ahi.

Josep (sl) ha dit...

Si us consola jo també en tinc un amic d'aquests tant d'Esquerres...