diumenge, 20 de desembre del 2009

DROPOS !!!

L’altre dia els diputats de CiU van votar (per error) a favor de la LOFCA, una llei que va clarament contra el que estipula l’estatut, que consagra el dèficit fiscal i “legalitza” una vegada més l’espoli a Catalunya.

Però això no és rellevant pel que fa a la intenció d’aquest post. La llei és una putada pel (nostre) país. Tot i això, a l’hora de votar-la es veu que en Sánchez Lliure es va equivocar en aixecar la ma assenyalant el sentit de la votació. I tots (ep, que van ser tots!) van votar en que assenyalava el cap de grup sense ni pensar què estaven votant. Ni un (ni un, que és com tots però en sentit contrari) es va donar compte de l’error per dir-li: - Ep!, que no és això, que és la Lofca!

Vol dir això que ni un sol dels diputats de CiU sabia el que es votava? O ho sabia i no estava per la feina? O simplement estava allà perquè tocava però per matar l’avorriment s’entretenia enviant missatges per la BlackBerry?

A què collons van aquesta colla de dropos al Congrés? No tenen altre cosa a fer que saber el que es vota (ja que no solen participar en les discussions – això ho fa el portaveu -).

En la meva modesta opinió, en un mínim exercici de coherència, en un necessari atac (improbable) de vergonya, haurien de demanar sisplau, sisplau, que els substitueixin pels següents de la llista (i naturalment, no presentar-se mai més i sol·licitar una plaça al seu abast... per exemple de vigilant de museu).

DROPOS!!!

4 comentaris:

Fernando Díaz | elsituacionista ha dit...

Esto crea una nueva expresión hecha para el refranero popular:

"Eso es más inútil que tener un diputado en el Congreso".

cobaltina ha dit...

Avui he llegit al diari que en Sanchez Llibre ha demanat perdó i que ha estat un error humà, etc.etc. El problema, però, no és que en S.Ll. s'hagi equivocat, el problema és que ningú dels altres es va adonar!

Anònim ha dit...

és que és es colmo!!! com deia aquell...

Jordi Lluís Pi ha dit...

Certament tens tota la raó.
No son més que una colla de dropos,i a sobre cobrant dietes i tot lo que fagi falta, mentres hi ha la tira de gent que s'està fotent de gana.
No solament son dropos, es que es vergonyos.
El problema està, en que ser politic s'ha convertit en una professió i una manera de guanyarse la vida.
No sé si ens en sortirem...