dimecres, 10 de desembre del 2008

En Tardà

Aquests darrers dies –-crec que va ser diumenge-- el Sr. Tardà va cloure una intervenció pública amb una expressió, si més no, poc oportuna. Ràpidament va fer tota mena de gestions per excusar-se. Tot i això les reaccions han estat hores d’ara múltiples i, en general, per retreure-li les seves paraules.

Ningú el defensa i el grau de la repulsa, des del seu partit, al linxament cavernari --incloent aquí des dels que diuen que és un delinqüent, fins a la condescendència del President del Congrés dels Diputats-- va en funció de la ideologia i, sobretot, dels interessos de cadascú.

La meva intenció no és defensar el Sr. Tardà: ha comès, com fan sovint els nostres polítics, un excés verbal. Però sí que voldria recordar, una vegada més, els diferents rasers que s’utilitzen per mesurar aquestes situacions. I, també, la proclivitat que tenim a demanar constantment perdó.

3 comentaris:

marius ha dit...

a més en Tardà resulta ser un ignorant. Posats a disculpar-se va dir que era una expressió de l Guerra del Segadors (molt nostrada per alló dels Segadors), però resulta que la guerra dels Segadors va ser en temps de Felip IV, de la casa d'Austria, no de Borbó, per tant "mort al borbó" no vol dir en aquella època.

Desprès hi va barrejar amb no se quin crit en relació a l'11 de setembre (algú li devia dir que ara si, els borbons estaven a les portes), però oblida que la guerra que va acabar amb el setge de Barcelona de 1714 no implicava cap república, sinó dos monarquies.

O sigui que en Tardà, a més d'incontinent verbal, és un ignorant.

Anònim ha dit...

Es que al final, els nostres "representants" acaben donant l'espectacle, per una cosa o per altre, però espectacle al cap i a la fi. Desprès, immediatament, a demanar perdó, no sigui que l'amo s'hagi ofès.

Una pena!

Anònim ha dit...

Tenim uns polítics de poca talla, porucs i masells. Això si que és una pena!