divendres, 22 de gener del 2010

La Trinitat

Els nostres actuals Consellers ja ens tenien acostumats a la bi-personalitat. En tenim diversos exemples de fer o dir coses avui i exactament les contràries demà, tot argumentant que en un cas es fa o es diu en nom del partit i l’endemà en nom del Govern, o a l’inrevés.

Aquesta esquizofrènia és la que va permetre al Sr. Carod viatjar a Perpinyà en representació d’ERC, mentre que l’aleshores Conseller en Cap i President de Catalunya en funcions, no anés enlloc. També, durant la discussió de la Llei d’Educació, va permetre que els representants d’ICV tinguessin divergències amb els del PSC i d’ERC, però cap diferència al sí del Govern.

Ara el Conseller Huguet ens ha regalat una nova possibilitat: la de parlar a títol personal.

Per edat, em va correspondre estudiar en el que s’anomena l’escola franquista. A la que jo anava, déu n’hi do! el que ens saltàvem, però recordo que les classes de religió eren obligatòries. En aquelles èpoques i en aquelles classes, ens explicaven allò de l’ésser únic i les tres personalitats... i tampoc vaig entendre ni un borrall.

2 comentaris:

marius ha dit...

A la Trama ja s'ha dit moltes vegades, si això passés en un país de debò, el govern hauria caigut i s'haguessin convocat eleccions.

Però com que el nostre govern està convençut de gestionar una mena de diputación provincial, dons això...

Anònim ha dit...

dons ara sembla que tothom dóna suport a la tonteria aquesta de l'Hereu, ja ho veieu.