dimecres, 28 d’octubre del 2009

Límit de lentitud

Avui, a causa de diverses obres a la meva Ciutat –allò del “Plan E”- he fet un itinerari diferent de l’habitual. M’he trobat en un barri que no coneixia i on el límit de velocitat, en diversos carrers, és de 10 Km/h.

Com que és una zona poc transitada, en aquell moment no hi circulava ningú més. He provat d’anar-hi a aquella velocitat. No sé si ho he aconseguit, atès que el velocímetre del meu cotxe té la primera ratlla de control de velocitat als 20 Km/h. He col·locat l’agulla entre 0 i 20, per tant, sense cap garantia d’anar a 10, naturalment.

L’experiència és surrealista.

No sé si l’ajuntament hi ha posat un radar. Si ho ha fet, es farà d’or.

He pagat fa poc una multa per anar a 70 en una zona industrial. No descarto haver de pagar una altra per anar a 15, fins i tot amb agreujants, atès que superaria en el 50% la velocitat permesa.

Ha arribat el meu ajuntament al límit de lentitud, o encara és possible un límit inferior?... marxa enrere, potser?

3 comentaris:

marius ha dit...

Tranquils, ara els pijo progres de l'ajuntament de Barcelona estan arranjant el carrer Balmes, una de les principals vies de Barcelona per anar de muntanya a mar) per limitar la velocitat a 30km/h. En un carrer ample, de baixada, via ràpida fins fa quatre dies, si col.loquen un radar (que l'hi col.locaran), aixugaran el dèficit municipal, podran fer una gosera de 7.000.000 d'euros i la Mayol es podrà comprar més arbres de Nadal (perdó, d'hivern) sostenibles.

La mare que els va parir!!!

Anònim ha dit...

Al final sugerirán que vayamos en carro para ser sostenibles (y gilipollas)

Fernando Díaz | elsituacionista ha dit...

Mientras no te pongan una multa por estar en doble fila -dentro del coche- esperando a que un coche aparcado salga para poder aparcar tú...

Son cosas de la crisis: se detiene a algunos políticos y personajes corruptos, para que no se diga, y se azuza a las Fuerzas de Seguridad contra la población. Para que se ganen el sueldo, nunca mejor dicho.